Kniha návštev

Vložiť príspevok do Knihy návštev

Správa

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Mária N. 10.7.2019 20:45:31

Máme psíka. Veterinár mu diagnostikoval autoimúnne ochorenie, pri ktoom mu praskali a krvácali cievy na ušniciach. Hrozila amputácia ušníc. Používali sme lieky, maste, krémy, celé mesiace, nepomáhalo. V Bojniciach som sledovala pána ako predstavuje svoje výrobky a kúpila som Durissus. Verila som, že pomôže. Stav sa po niekoľkých dňoch začal zlepšovať a zhruba po mesiaci sa ušká krásne vyliečili. Ďakujeme.

Lenka 13.7.2019 09:14:21

Dobrý deň, včera som si kúpila od p. Sklenára produkt PROACNOL , chcela by som poukázať na skvelý prístup a výklad pri prezentácii, príjemnú komunikáciu a veľmi dobrú energiu. ????????Ďakujem ešte raz a dúfam že čoskoro napíšem k produktu pozitívnu recenziu.

Jana Kusá 30.7.2019 14:28:53

Dobrý deň,v Bojniciach,asi tak pred týždňom som si zakúpila Váš prípravok Durissus.Bol mi doporučený na kŕčové žily.Po príchode domov som si natrela nohu v oblasti členku a do dvoch dní mi celý členok opuchol.Opuch trvá už piaty deň,bolí ma noha už až po koleno.Nepomáha ani octanová masť,a je to zo dňa na deň horšie hoci som prípravok použila len dva krát.A po tejto reakcii som s aplikáciou ihneď prestala.Neviete mi poradiť čo teraz? S pozdravom Kusá.

Rudolf Dudík 4.8.2019 10:47:24

Konečne sa mi podarilo nájsť Durissus asi po dvoch rokoch hladania prtože som bol velmi spokojný, príjemný pán, poradila poprosil ma o príspevok na tejto stránke, tak prečo nie, treba podporovať našich výrobcov ktorých výrobky aj naozaj fungujú.

Michal 6.8.2019 21:34:49

Dakujem vam za vase produkty viskusal som ich spokojnost 100 percentna. Odporucam vasu web stranku mojej rodine este raz dakujem.

Juraj Vrana 2.11.2019 17:20:06

Dobry deň, ja som kúpil od p.Motusa v Bojniciach Durissus a Viprolan bolo nám všetko vysvetlené už som takú prednášku o výrobkoch dlho nepočul a môžem len odporučiť jaam tenisové lakte a Viprolan mi pri bolestiach do dvoch dní ustúpili môžem len odporučiť Dakujem.

A 10.1.2020 17:36:57

Dobrý deň, na vianočných trhoch som zakúpila Proacnol, asi po mesiaci používania môžem povedať, že moja pleť sa zlepšila, budem určite používať ďalej, ďakujem :)

Robert Sun www 2.6.2020 05:45:25

Dobrý deň, som räd že vyrábate Slovenské produkty s prírodného hadieho jedu. Roky o vás viem. Durissus testujem, cítim že má účinky. Mrzí ma ale, že napr. maste. ako Durissus neobsahujú prevažne len bio tuky. Parafinove tuky čo používate a vazeliny sú v tele človeka v podstate nemetabolizovateľné a balastné a teda protirečia cieľu produktu... V jednej starej lekárskej knihe sa piše že parafíny sú karcinogénne. Napriek vaším špičkovým toxínom aj úspechom ktoré dosahujete sa tak zbytočne znižuje ich bio hodnota aj mediko kvalita Vaších prípravkov.. Nešlo by to nahradiť a zameniť? Napr. zmesou včelieho vosku s bravčovku masťou? Ak chcete dodám Vám, prípadne s mikrobiol. certifikátom. Venujem sa tejto problematike roky.. Cena tohoto bio masťového základu je porovnateľná ako cena parafínovej lekárnickej vazelíny... Až potom by to boli haďo - včelie bio produkty a vyšši účinok celkovo.. pre mikroprvky a výživu kože.. Fandím vám.. S pozdravom R. Sun, PD.

Ľudmila Debrecká 1.9.2020 17:58:35

Dobrý večer chcem sa opýtať či robíte vo vašej firme aj exkurzie. Prajem pekný zvyšok večera.

M.Belokostolský 8.11.2020 02:16:20

Dobrý deň. Môžem kupiť Durissus priamo od Vás. Aká je cena a kolko je doprava. Som z Trnavy. Ďakujem.

Andrea Matúšeková 3.12.2020 18:58:55

Máme doma tri výrobky od vás, veľmi pekne ďakujeme, oparstop veľmi pomohol synovi , a dcérka používa na aknóznu pleť proacnol, trošku jej ho kradnem i ja, super vecička, a tiež mám na moju suchú pleť Durissus, vrelo odporúčam tieto výrobky. Do budúcna určite vyskúšame i ostatné

Petr Gál 31.12.2020 15:08:26

Dobrý den. CHtěl jsem se zeptat, proč není k sehnání VIPROLAN. Skvěle fungoval.

Táňa 11.6.2021 22:15:16

pracujem v socialnych sluzbach a naša pani riaditeľka nám dnes zorganizovala výlet do bojnic kúpila som si aj kozmetiku s hadim jedom za prijateľnú cenu na moje zdravotné problémy s výkladom som bola veľmi spokojná naučila som sa aj pár masaznych technik na lymfaticky systém. verím že moja voľba bola spravna a kozmetika mi zmierni silne bole pohyboveho aparatu a reumatickej artritidy

Vladimír Hrinko 17.8.2021 08:41:43

Dobrý den. V pátek jsme byli v Bojnicích, možná si pamatujete moje děti dvojčata a ukázal jsem Vám kožní nemoc RŮŽI. Doporučila jste mi DURISSUS. Dnes je čtvrtý den a 80 procent vyrážek zmizelo. Bral jsem předtím antibiotika, nepomohlo. Děkuji moc, to je jako zázrak. Zvu Vás do Františkových Lázních.

Vladimír Hrinko 17.8.2021 09:02:06

Dobrý den. V pátek 13. srpna jsme byli v Bojnicích. Mám RŮŽI, kožní nemoc. Možná si pamatujete na zlobivá dvojčata. Doporučila jste mi DURISSUS. Mažu si pleť čtyři dny a 80 procent tváře se mi zahojilo. Vyrážky mizí okamžitě. Mám z toho radost a děkuji za Váš produkt. To je zázrak. Antibiotika nepomohly. Ještě jednou děkuji a přijeďte do Františkových Lázních, provedu Vás momentálně nově pod správou UNESCO.

Tomáš Kašuba 21.8.2021 09:40:52

Dobrý deň včera sme sa s rodinkou boli pozrieť v Bojniciach a stretol som tam opäť pána čo tam predáva vaše výrobky. Je to milý pán už druhý krát som nakúpil Durissus je úžasný na kožné poranenia a popáleniny. Zároveň som kúpil aj Viprolan pan mi odporučil na bolesť svalov a kĺbov vcera som naniesol prvý krát dnes druhý a bolesť mizne je to úžasný krém velmi pekne ďakujem za vašu snahu pomáhať ľuďom držím palce a teším sa na váš nový produkt.

Soňa 13.10.2021 19:45:45

Začiatkom septembra 2021 som si pri zámku Bojnice kúpila masť Durissus, keď som okoloidúcky započula pána Motusa povedať, že je okrem iného na hemoroidy. Okamžite som si ju kúpila bez ďalšej diskusie. A môžem povedať, že po mesiaci pravidelného používania sa mi heomoroidy skutočne vstrebali, alebo čo, jednoducho tam nie sú. Ďakujéééémm!!

Denisa 23.2.2022 12:11:44

Uz niekolko rokov pouzivam Oparstop na herpes a mozem len odporucit. Prajem vela spokojnych zakaznikov

Lenka Fabešová www 14.7.2022 13:49:17

Produkty VIPROLAN jsou bezkonkurenční, poprvé jsme zakoupili kdysi dávno na některé pouti v Česku. Má všestranné použití. Děkujeme za vaše produkty a rádi doporučíme dalším.

Eunika 19.8.2022 11:57:54

Dobrý deň Chcela by som sa touto formou poďakovať za produkt, ktorý vyrábate. Keďže trpím ochorením ktoré je v dospelom veku vzácné (HENOCHOVA-SCHÖNLEINOVA PURPURA) a žiadne produkty mi zatiaľ nepomohli utlmít opuchy a bolesti, tak vďaka produktu Durissus mi po 2 hodinách celkovo odpuchla noha a mohla som sa ďalej vybrať na potulky mestom. Takže vám z celého srdca ďakujem že konečne som našla niečo čo mi pomáha ❤️ Z pozdravom z Plešivca

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti